Luni, 31 august, în cadrul emisiunii ”La ordinea zilei” de la Radio HIT FM, 88,6 FM, a fost invitat Radu Cristian, candidatul PSD la primăria Sebeș.

În discuția avută cu moderatorul, Radu Cristian a ținut să atragă atenția asupra unui proiect necesar pentru municipiul Sebeș, mai exact nevoia construirii unei creșe noi.

”Avem nevoie de o creșă nouă în Sebeș! Orașul s-a dezvoltat, avem multe familii tinere care trăiesc și muncesc în Sebeș și care au nevoie de un loc unde să își lase copiii atunci când merg la serviciu. Această investiție ar fi trebuit făcută de mai mult timp și trebuie făcută URGENT. Nu mai avem timp de pierdut. Cred că dacă nu se mai alocă bani pentru paranghelii și alte chermeze (în 2019 au fost alocați din bugetul local circa 800000 de euro pentru astfel de evenimente) putem să realizăm acest proiect. Dacă alocăm un buget de circa 1,5 milioane de euro putem construi o creșă nouă cu circa 70 de locuri, de care avem atâta nevoie.” a precizat Radu Cristian, candidatul PSD la primăria Sebeș.