Luni, 28 septembrie, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj că urmare a alegerilor locale.

“Dragi prieteni,
Alegerile locale din acest an au fost despre efort, sacrificiu și dăruire, având în vedere contextul epidemiologic cauzat de pandemia de COVID-19. Astfel, este de apreciat, mai mult ca oricând, fiecare zi de campanie în care am mers împreună pe stradă, am împărțit pliante și, cel mai important, am stat de vorbă cu oamenii! Despre proiectele noastre și viziunea pe care o avem pentru următorii patru ani. Și, indiferent de rezultat, suntem câștigați pentru că am ascultat și înțeles mesajul transmis de ei. Am dus o campanie onestă, cinstită, bazată pe programe de dezvoltare, idei și proiecte și trebuie să fim mândri de acest lucru.
Astăzi este momentul să transmitem sincere felicitări tuturor contracandidaților noștri, mai ales celor învingători, cu gândul la bunăstarea comunităților din care facem parte. De mâine, îi asigurăm că vom face cea mai constructivă opoziție cu putință, vom sancționa fiecare derapaj și vom urmări cu cea mai mare atenție modul de cheltuire a banului public. Cel mai important, după ce analizăm rezultatele, este să ne întoarcem la muncă și să încercăm să realizăm cât mai multe pentru oameni. Indiferent care sunt rezultatele în localitățile în care ați candidat, trebuie să nu uitați niciodată, în următorii patru ani, că sunt oameni care v-au votat, care și-au pus încrederea în dumneavoastră și care așteaptă, acum, indiferent unde vă aflați, opoziție sau putere, să munciți pentru ceea ce ați promis. Am mare încredere în consilierii locali, județeni și primarii noștri și, chiar dacă sunt zone în care nu întrunim majoritate, sunt convins că putem face lucruri foarte bune pentru comunitate.
Mulțumesc tuturor celor care ne-au votat duminică, dar și celor care au mers la vot și au avut alte opțiuni politice, sunt convins că la următoarele alegeri putem deveni o variantă pentru cei mulți, care nu s-au prezentat la urne!
Cu gândul că județul Alba se va dezvolta așa cum se cuvine, doresc succes învingătorilor!
Cu stimă,
Președinte PSD Alba,
Ioan Dîrzu.”