Inspectoratul de Poliție Județean Alba a început activitatea de selecție a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București. Detalii pot fi obținute de pe site-ul IPJ Alba, la secțiunea “carieră“.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recrutează candidați pentru participarea la sesiunea de admitere 2020 la:

1. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, forma de învăţământ cu frecvenţă (doar pentru locurile aprobate I.G.P.R.) şi forma de învăţământ cu frecvenţă redusă (doar agenţi de poliţie din cadrul M.A.I);

2. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie de Frontieră – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, forma de învăţământ cu frecvenţă (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat);

3) Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”;

Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Detalii cu privire la condiţii, depunerea dosarelor de înscriere precum şi alte informaţii pot fi obţinute, de către persoanele interesate, consultând anunţul publicat pe pagina de internet a IPJ Alba, în secţiunea „Carieră – admitere în şcolile de poliţie” – https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-scolile-de-politie.

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere organizat în sesiunea 2020 se primesc până la data de 27.07.2020, între orele 09,00 – 19,00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită până la care candidaţii vor depune dosarul complet este 04.08.2020.

Pentru informare şi înscriere la una dintre instituţiile prezentate în anunţ, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu sediul în municipiul Alba Iulia, str. Piața Ion I.C. Brătianu, nr. 1B, județul Alba.

Relaţii suplimentare se pot obţine, zilnic, la telefon 0258.806.161, interior 20114.