Una din prioritățile următorilor patru ani va fi infrastructura sportivă și investiția susținută în sportul local. Așa cum bine știți, municipiul în care trăim are o bogată tradiție în sportul de echipe, fie că vorbim de fotbal sau de handbal. Ca tânăr care a practicat sportul de performanță, promit să mă angajez pentru a reînființa echipele locale de handbal și de fotbal.

Știm foarte bine ce performanțe au reușit sebesenii în aceste două ramuri sportive, știm ce emulație și ce emoție ar crea reînființarea echipelor pentru toți locuitorii din Sebeș, tinerii având astfel posibilitatea să practice sportul, într-un mod profesionist. Un câștig atât pentru ei, pentru părinți cât și pentru comunitate.

Baza sportivă din Arini, un complex polisportiv cu terenuri de joc și piste pentru alergat, este o necesitate în municipiul nostru, un loc în care lumea să facă mișcare. Încurajez performanța dar și sportul de echipă. Toți copiii din Sebeș și de ce nu și adulții, vor putea accesa terenurile viitoarei baze, astfel contribuind la menținerea sănătății noastre.

Investiția în sportul local nu este o promisiune, este un angajament. Pentru că din 28 septembrie facem Administrație pentru Oameni!

Radu Cristian,

Candidatul Partidului Social Democrat Alba la Primăria Sebeș

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

Executat de SEBEȘANUL MEDIA SRL 

CUI mandatar financiar județean 21200019