Anunțuri ale Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la data de 11 mai, 2020, ora 11.

  • circulația rutieră se desfășoară pe un fir alternativ pe DN75 Turda – Ștei, în zona localității Bistra, unde două autocamioane au agățat firele de înaltă tensiune, iar trei stâlpi de electricitate au căzut pe partea carosabilă.
  • traficul rutier se desfășoară pe un fir alternativ pe DN74 Alba Iulia-Abrud, la kilometrul 83+100 de metri, localitatea Poiana Ampoiului, județul Alba, după ce conducătorul unei motociclete a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în timp ce se afla în depășirea unui autovehicul, și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a suferit leziuni (conștient), primind îngrijiri medicale la fața locului.
  • luni, 11 mai, până la ora 18:00, au loc lucrări spații servicii, pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 288+300 de metri – 288, în zona localității Cunța, județul Alba. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.
  • pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 274+400 de metri – 272, în zona localității Amnaș, județul Sibiu, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Astfel, până la ora 18:00, se restricționează circulația pe banda numărul unu.
  • pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 264 – 264+300 de metri, în zona localității Cristian, județul Sibiu, din cauza unor lucrări de întreținere a tunelului din zonă, se restricționează a doua bandă, până la ora 15:00.