Vânzătorii online se pregătesc pentru problemele generate de Coronavirus!

Spread the love

Mai mulți vânzători online fac stocuri pentru cazul în care epidemia de coronavirus se înrăutățește!

În această perioadă în care coronavirus COVID-19 se răspândește rapid, iar sellerii au început să adune stocuri  diverse pentru a face față cererii. Temerile populației au făcut să crească comenzile pentru anumite produse, majoritatea produselor comercializate în lume fiind produse în China. Acolo foarte multe fabrici au fost închise, iar altele și-au redus activitatea.

Vendorii au început să facă stocuri 

Administratorul Marketplace-ului negociat.ro a declatat că pentru a nu rămâne fără stoc de marfă pentru toate produsele, sellerii au început să facă comenzi mai mari și mai frecvente. Această decizie este un indicator timpuriu că industria retail își face griji în legătură cu impactul coronavirus.  

Majoritatea retailerilor au fost tăcuți până acum și nu și-au schimbat rutina. Retailerii au evitat problemele lanțului de aprovizionare pentru că aveau stocuri importante încă de dinainte de începererea problemei coronavirus.

Unii dintre sellerii de pe negociat.ro și-au redus stocurile cu câteva procente pentru a evita incapacitatea ulterioară de a onora comenzile, deoarece acestea sunt disponibile pe mai multe platforme. 

Este suficient să faci stocuri în fața răspândirii coronavirus?

Marketplace Negociat face tot posibilul pentru a permite sellerilor din marketplace să își continue activitatea în condiții cât mai bune. În China, Coreea de Sud și Italia s-au observat deja probleme, multe afaceri închizându-și porțile deoarece nu au putut să acopere costurile. 

În România nu a fost declarată epidemie de coronavirus, dar teama consumatorilor este reală și în acest sens, un lucru bun este faptul ca vânzătorii se pregătec din timp pentru a avea stocuri suficiente în cazul în care vor crește comenzile pe anumite produse din cauza unei eventuale și nedorite declarări a epidemiei naționale.

Post-ul Vânzătorii online se pregătesc pentru problemele generate de Coronavirus! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii