Un pub din Sebeș dă premiu un butoi de bere câstigătorului.

Spread the love

 

În zilele noastre pub-urile sunt din ce în ce mai vizitate de către tot mai mulți oameni de toate vârstele. Indiferent de hobby-urile, pasiunile, muzica pe care o asculți sau cercul de prieteni, ziua la o cafea sau seara la o bere, este metoda perfectă de relaxare și destindere după o zi stresantă la locul de muncă sau la scoală. De la adolescenții care își petrec timpul liber la o bere cu prietenii , până la oamenii mai în vârstă care după programul de lucru se relaxează împreună cu colegii de muncă, toți aleg să își petreacă timpul liber în aceste localuri.

Pub-urile sunt un mediu plăcut de relaxare, socializare, petrecere a timpului liber dar și de interacțiune cu alți oameni care au aceleași pasiuni cu tine, deoarece își petrec timpul în localul în care mergi și tu foarte des. Specificul fiecărui pub este berea. De aici a și pornit idea de pub. În pub-uri se consumă foarte multă bere de diferite tipuri. Pentru a-i atrage pe microbiști, majoritatea pub-urilor din întreaga lume au introdus televizoare unde se difuzează meciuri din toate campionatele interne și internaționale. Pub-urile sunt cele mai potrivite locuri pentru vizionarea meciurilor împreună cu prietenii la o bere. Berea cu fotbalul merg perfect, de unde și succesul acestor localuri în perioada campionatelor de fotbal, dar nu numai de fotbal ci și tenis, hochei, baschet și multe altele.

Datorită numarului mare de iubitori ai sportului care aleg să vizioneze meciurile în aceste puburi, această metodă de vizionare a devenit una dintre cele mai utilizate și alese metode de către tot mai mulți oameni.

În Sebeș, ESCAPE PUB iți oferă posibilitatea de a câștiga premii pentru meciurile vizionate în incinta pub-ului. La fiecare bere cumpărată veți primi un talon pe care trebuie menționat numele, numărul de telefon și scorul pentru meciul difuzat pe televizoarele din pub. Tichetele de tombolă se primesc, începând cu 2 ore înaintea meciului, iar cele pentru Live în timpul meciului. Fiecare talon care are scorul exact va primi câte o bere din partea casei. Iar la final de lună un talon va fi extras și va primii premiu un butoi de bere pentru a-l servi cu prietenii la Escape pub.


Spread the love

Comentarii

Comentarii