Ultimul meci pe banca HC ALBA- SEBES ?

Spread the love

Probabil ultimul meci pentru antrenorul echipei HC Alba-Sebes, Sevistean Popa, fost antrenor CSM Cetate Deva,care a revenit in anul 2014 la Sebes . Motivul? Extrem de multa nemultumire in cadrul echipei HC Alba-Sebes, recent promovata in Liga Nationala de handbal feminin.

HC Alba-Sebes, infiintata in anul 2011 este nou-promovata in cadrul elitei nationale de handbal feminin, dupa ce la finalul sezonului competitional 2014/2015 s-a clasat in seria B a Diviziei A. In ceea ce priveste anul 2015, evolutia echipei se remarca prin parcurgerea a 7 etape in cadrul carora a obtinut 3 puncte , ceea ce ii confera locul 13 in clasamentul Ligii Nationale.

La Sebes, traditia handbalului e adanc inradacinata inca din perioada de glorie a personalitatii marcante Florin Fleseriu, care da numele salii de astazi. Astfel, meciul de handbal devine o miza importanta nu doar pentru echipa jucatoare cat si pentru suporterii si finantatorii acesteia.

Sambata, 17.10.2015, ora 18:00 la sala Florin Fleseriu din Sebes, are loc meciul dintre HC ALBA SEBES si HC ZALAU, echipa condusa de profesorul Gheorghe Tadici fost antrenor al echipei nationale si una dintre cele mai mari personalitati ale handbalului romanesc. Dezideratul echipei este victoria, cu atat mai mult cu cat pentru echipa HC ALBA SEBES se anunta inca doua meciuri extrem de importante cu Brasov si Craiova, ambele echipe exceland in Liga Nationala.

In ciuda gloriei, surse din interior vorbesc insa, despre existenta unui conflict intre antrenorul Sevistean Popa si jucatoarele HC ALBA SEBES ca urmare a lipsei de performanta si a relatiei lipsite de intelegere si suport, care sunt absolut necesare unei echipe. Nemultumirea atinge cote alarmante intrucat mai multe jucatoare nu mai doresc pregatirea sub arbitrajul lui Sevistean Popa.

Meciul de Sambata, nu face uz doar de performanta jucatoarelor ci si de suportul celor prezenti. Sebesenii sunt asteptati in numar cat mai mare sa impulsioneze la cote maxime spiritul invingator al jucatoarelor, prin strigate si aplauze. De altfel, dincolo de orice conflict echipa are nevoie de sustinere.

Care sunt argumentele victoriei? Ei bine, setea acuta de handbal a sebesenilor, experienta jucatoarelor si prezenta euforica pe teren a tuturor suporterilor, cu siguranta aceste elemente fac o echipa buna.


Spread the love

Comentarii

Comentarii