Tineri acuzaţi de furt de la o firmă din Sebeş, prinşi de poliţişti

Spread the love

Poliţiştii i-au reţinut pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de la o societate comercială din localitate, faptă comisă la finele anului trecut. Doi bărbaţi din Sebeş şi unul din Geoagiu, sunt prezentaţi astăzi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, în urma activităţilor specifice de investigare şi cercetare desfăşurate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au probat activitatea infracţională a 3 persoane bănuite de săvârşirea, în noaptea de 29 spre 30.12.2013, a unei infracţiuni de furt prin care au cauzat un prejudiciu estimat la 15.000 lei.

Din probatoriul administrat până în prezent în cauză s-a stabilit că în noaptea de 29/30.12.2013 Samoil B. de 29 de ani şi Florin N. S. de 31 de ani, ambii din municipiul Sebeş, împreună cu Viorel P. de 27 de ani, din oraşul Geoagiu, judeţul Hunedoara, au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş, de unde au sustras aparate de sudură, flexuri, bormaşini şi deşeuri din materiale neferoase, în valoare totală de 15.000 lei.

Faţă de aceştia poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii, pe baza de Ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

În cursul acestei zile, cele trei persoane cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmează a fi prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Spread the love

Comentarii

Comentarii