Sumă fabuloasă! La cât se ridică pagubele în dosarul Kronospan, pe care comisarul Berbeceanu a fost FORȚAT să-l închidă

Spread the love

O înregistrare explozivă a fost prezentată luni seara, la un post de televiziune. În cadrul acesteia, comisarul Traian Berbeceanu, fost șef al BCCO Alba, i se destăinuia procurorului DIICOT, Costel Chirilă, în privința dosarului în care ancheta compania Kronospan, parte a mafiei lemnului. Traian Berbeceanu îi explica lui Chirilă cum a fost forțat să închidă respectivul dosar, din lipsă de resurse.

În emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Mihai Gâdea a difuzat înregistrarea care îi are ca actori principali pe comisarul Berbeceanu și pe procurorul Costel Chirilă.

Fostul șef al BCCO Alba i-a mărturisit lui Chirilă o serie de informații uluitoare. Acesta a spus că a fost nevoit să închidă dosarul Kronospan din lipsă de resurse. Traian Berbeceanu susținea că atât el, cât și oamenii săi nu au putut face față la anchetarea companiei Kronospan, fiindcă, în același timp, lucrau la un dosar important de contrabandă. Mai mult, fostul șef al BCCO Alba dezvăluia că sunt austriecii de la Kronospan sunt protejați de la nivel înalt.

„… Inclusiv polițiștii de acolo îți verifică mașinile. Dacă apari cu mașină străină, ei îți verifică mașina. Și jandarmii, și toți.

Și-ți verifică mașina și o bagă dacă îl iei pe urmă: . ”, spune comisarul Berbeceanu.

În cele din urmă, Traian Berbeanu îl anunța pe Costel Chirilă că va redeschide dosarul. Conform flux24.ro, pagubele în acest dosar se ridică la 500 de milioane de euro anual.

 Bugetul.ro


Spread the love

Comentarii

Comentarii