STRIGĂTOR LA CER: Spitalul de pediatrie din Sebeș e in paragină, iar PRIMĂRIA se laudă cu investiții de 3 miliarde, in beculețe si instalații de iluminat.

Spread the love

Un loc care ar trebui să fie cald, primitor, să le creeze micuţilor sentimentul de „acasă”, pentru a nu resimţi foarte greu despărţirea de cuibuşorul lor, este comparat de copiii şi părinţii acestora, ajunşi în spital, cu un loc în care îţi este foarte greu să rezişti. „ Secţia de Pediatrie este una de nedescris. E un dezastru, paturile sunt vechi de când lumea, ușile sunt de epocă iar caloriferele de zeci de ani. Doamne fereşte, numai aici să nu ajungi”, spune., mama unei fetiţe. O bunică  care se află în prezent  internată alături de nepoțelul său, spune că: „Locul arată ca după război, un loc sumbru, respingător in care se pare ca nu s-a investit nimic in ultimii zeci de ani. Nu se poate ca Sebeșul, un oraș așa de industrializat să aibă o sectie de pediatrie aproape la nivel de comună. Totul este vechi, ar fi bine să fie modernizat. Dacă aş avea mai mulţi bani, aş merge la privat, dar aşa, trebuie să ne mulţumim cu acest putin. Riscăm să ne îmbolnăvim şi mai rău copiii”. Și cu toate acestea,  Primăria Municipiului Sebeș, impreună cu o parte din Consiliul Local, au aprobat suma de 3 miliarde de lei vechi, pentru cumpărarea unor  beculețe si  instalații de iluminat., care să fie folosite doar câteva săptămâni,  in perioada Sărbătorilor de iarnă.

spital-pediatrie-sebes-2 spital-pediatrie-sebes-5 spital-pediatrie-sebes-3 spital-pediatrie-sebes-4 spital-pediatrie-sebes-1 spital-pediatrie-sebes


Spread the love

Comentarii

Comentarii