Ştrandul din Parcul Arini – prima mare promisiune respectată de primarul Dorin Nistor

Spread the love

Au trecut aproape 8 luni de când Dorin Nistor  promitea, printr-un articol publicat in Ziarul Sebeşanul, că Parcul Arini are nevoie de terenuri de sport, piste de biciclete, un ştrand şi un patinoar artificial. Ne bucurăm să vedem chiar și în faza de proiect ştrandul din Sebeş.

d95427f6-0024-49b7-9e6b-77dc42425c3c

Aşteptam şi materializarea celorlalte proiecte, de exemplu patinoarul, pentru că se apropie iarna. Un reper important rămâne centrul istoric, locaţie care ne reprezintă în ochii comunităţii şi ai celor care tranzitează Sebeşul
Dorin Nistor: “Mai avem şi centrul istoric, parcurile Tineretului şi Arini, unde este necesară împrospătarea vegetaţiei, refacerea aleilor, iar în Arini – terenuri de sport, piste de biciclete, un ştrand, un patinoar artificial, pentru ca această zonă să-şi redobândească frumuseţea şi utilitatea pentru relaxarea şi sănătatea sebeşenilor şi nu numai a lor. Există şi posibilitatea de a finanţa astfel de lucrări din fonduri europene, din Axa 5.2 a Programului Operaţional Regional, inclusiv cele de continuare a lucrărilor la barajul început de Hidroelectrica, prin care s-ar amenaja un lac artificial care să aibă utilizări multiple: de agrement dar şi de regularizare a râului Sebeş, şi de sursă de apa pentru a alimenta şanţurile de pe marginea drumurilor de care vă spuneam mai sus. Parcul Arini va avea şi locuri speciale pentru grătar, picnic, foişor pentru fanfară, loc de joacă pentru copii, mobilier urban modern.”


Spread the love

Comentarii

Comentarii