Sebeșul Oraș European. Sebeșul va putea fi numit, în adevăratul sens al cuvântului, „Orașul Florilor”.

Spread the love

 

Se pare că primarul Dorin Nistor a început să înfrumusețeze orașul prin ornamentarea  municipiului  Sebeș cu mii de flori. Frumoasele mușcate au fost aranjate în centrul municipiului Sebeș și nu numai.

Primăria Sebeș, după 27 de ani de asteptare, a început acțiunea de montare a jardinierelor cu mușcate curgătoare și mușcate în suporții amplasați în zona centrală.

Sute de jardiniere cu mușcate vor înfrumuseța orașul până în luna septembrie, iar Sebeșenii vor admira aspectul deosebit oferit de aceste aranjamente florale”,

Cetățenii care se plimbau astăzi prin centru au declarat pentru ziarul Sebeșanul:

Liviu: Sunt foarte mulțumit de cum arată orașul nostru, e clar că se putea și mai bine, dar deocamdată sunt mulțumit  de micile schimbări care înfrumusețează orașul nostru.

 

Mihaela: Îmi plac florile, sunt superbe, erau frumoși și trandafirii dar erau foarte vechi, cred că aveau peste 20 de ani.

 

Ioana. Nu știu ce să zic. Oare aveam nevoie de flori? Sau de asfalt și canalizari? Oricum nu cred că reușea să bage nici un metru de canal cu banii de pe flori. Sper să le întrețină măcar.

 

Valentin: Așa ceva am mai văzut doar în orașele europene. Sebeșul poate fi numit orașul florilor. Îmi aduc aminte o vorbă ”Acolo unde înfloresc florile există încă speranţă”.

 

Sebes orasul Florilor 2


Spread the love

Comentarii

Comentarii