SEBESUL A REPREZENTAT CU SUCCES ROMANIA LA COMPETITIA INTERNATIONALA DE DANS SPORTIV DIN SPANIA

Spread the love

Dance Sport Cup (Spania) este o competitie de renume si traditie in lumea dansului sportiv, anul acesta intr-o noua locatie ( Benidorm ) dupa ce anterioarele editii au avut loc in Madrid. Competitia reuneste anual 1500 de sportivi din peste 25 de tari si devine un punct de referinta pentru noul sezon competitional. 2018 aduce o noutate , in cadrul competitiei intrand si o etapa a circuitului “Children European Grand Prix “ pentru Copii si Juniori!
In perioada 12-14 ianuarie 2018, perechile legitimate la Fantasy Dance, Henegar Marius – Avadani Antonia si Walter Christian- Popescu Naomi, au reprezentat Romania, la una dintre cele mai importante competitii ale anului 2018 “Dance Sport Cup” , organizat in Benidorm Alicante, Spania.
Desi sportivii clubului Fantasy Dance s-au luptat cu concurenti din Spania, Franta, Lithuania, Israel, Estonia, Rusia si Portugalia, acestia au terminat competitia pe podium, reusind sa aduca acasa, la Sebes, 4 locuri 1 si un loc 3, dupa cum urmeaza:
Walter Cristian – Popescu Naomi :
Locul I – Juvenil Open Standard
Locul I- Juvenil Open Latino
Locul I – Juvenile Open DSE Standrd
Locul I – Juvenile Open DSE Latino

Henegar Marius – Avadani Antonia
Locul III – Junior Open Standard
Locul VII – Junior Open Standard

Rasplata vine dupa 7 ani de munca, timp in care au renuntat la jocurile copilariei , investind timp, energie si resurse in schimbul performantei. Cei mai inversunati sustinatori ai copiiilor raman parintii, care cu rabdare, consecventa si daruire ii urmeaza si ii sustin atat la antrenamente cat si in cadrul concursurilor la care participa. De asemenea meritele pentru succesul copiilor se datoreaza si antrenorilor si indrumatorilor, Ema Salapi, Serban Rotaru si Daniela Apatiei, care sunt mandrii de rezultatele copiilor si care vor face tot posibilul ca nivelul de performanta pe care l-au atins copiii sa fie depasit in competitiile urmatoare.


 


Spread the love

Comentarii

Comentarii