Sebeș: Liberalul Radu Cristian vrea să candideze la funcţia de primar

Spread the love

Preşedintele TNL Alba, consilierul local Radu Cristian a declarat astăzi că se va înscrie în cursa internă a PNL pentru stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale de anul viitor.

„Am decis să intru în competiţia internă din PNL, care va stabili candidaţii pentru alegerile locale din 2016. În acest sens ieri, 15 aprilie, am depus documentele cerute de statutul partidului pentru intrarea în cursa internă pentru Primăria Sebeş.

Cred că este momentul ca generaţia tânără să aibă un primar căruia să îi pese de ce se întâmplă în oraş, care să îi asculte pe cetăţeni şi care să fie preocupat la modul real de comunitatea pe care o reprezintă. A fi primar în Sebeş înseamnă în primul şi în primul rând să fii aproape de oameni, să le asculţi problemele şi să încerci să le rezolvi. Şi să faci tot posibilul ca oraşul tău să prospere.

Va fi o competiţie internă care va decide cine va fi candidatul PNL pentru Primăria Sebeş, dar mizez pe sprijinul colegilor liberali care cunosc realităţile din Sebeş şi activitatea mea din ultimii ani.

După aproape 7 ani de când sunt consilier local a venit momentul să fac un pas înainte şi să mă pregătesc pentru bătălia pentru funcţia de primar” a declarat Radu Cristian.


Spread the love

Comentarii

Comentarii