Săptămâna Sportul pentru Toţi la Sebeş

Spread the love

În perioada 29 septembrie-5 octombrie 2014 are loc Move Week. Obiectivul principal este promovarea beneficiilor activitătilor fizice si participarea în mod regulat la sport în întreaga Europă.

Evenimentul este promovat de Move Agents – cei care coordonează evenimentele pentru Move Week pentru judeţul Alba fiind Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Alba.

MOVE Week şi campania NowWeMOVE sunt coordonate la nivel central de International Sport and Culture Association Danemarca (ISCA), în colaborare cu Federaţia Europeană de Ciclism (ECF). MOVE Week 2014 este susţinută financiar de Uniunea Europeană şi Coca Cola Foundation.

La nivel naţional organizatorul principal este Federaţia Română Sportul pentru Toţi în colaborare cu asociaţiile judeţene Sportul pentru Toţi.

În România evenimentele sportive vor avea loc în aproximativ 50 de locaţii, implicând ONG-uri, comunităţi locale, şcoli, voluntari şi sponsori.

Mai multe informaţii despre acest eveniment major pot fi găsite la website: www.moveweek.eu

În acest context organizatorii Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Alba şi Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Alba vor fi prezenţi duminică, 5 octombrie, începând cu orele 10.00, în Sebeş, Parcul Arini, la concursuri sportiv distractive: tenis de câmp, tenis de masă, fotbal, badminton, darts, tir cu arcul, jocuri distractive, prilej pentru care sunt invitati iubitori ai sportului şi mişcării în aer liber.

Începând cu orele 17.00 în şanţurile Cetăţii din Alba Iulia voluntarii asociaţiei vor promova evenimentul prin distribuire de materiale promotionale, totul într-o continuă mişcare.


Spread the love

Comentarii

Comentarii