Reacția HS Timber Productions cu privire la incidentul din 12 ianuarie 2020, Sebeș

Spread the love

În seara zilei de 12 ianuarie, în jurul orelor 20:00 în incinta fabricii de cherestea HS Timber Productions din Sebeș a avut loc un eveniment nedorit în incinta halei de împachetare peleți. 

Un pat de cabluri s-a aprins ca urmare a efectului termic al curentului electric. A fost un incendiu minor, stins la timp și nu s-au înregistrat victime, nici pagube materiale semnificative.

Au fost urmate toate procedurile specifice pentru aceste situații, iar HS Timber Productions va demara o anchetă internă pentru a analiza cauzele care au dus la acest eveniment și a preîntâmpina apariția altora de acest fel. 

Preocuparea pentru securitatea în muncă este o constantă în activitatea pe HS Timber Group o desfășoară în fabricile sale din România și în acest sens au loc instruiri regulate ale angajaților noștri pentru prevenirea incidentelor care le pot periclita sănătatea la locul de muncă. 

Post-ul Reacția HS Timber Productions cu privire la incidentul din 12 ianuarie 2020, Sebeș apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii