PSD anunță noi nume de premier: 10 nume pe listă

Spread the love

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Florin Iordache, a anunţat vineri, la Sibiu, că PSD are cel puţin zece oameni care pot conduce România din poziţia de premier.

“Soluţia Cioloş a demonstrat într-un an de zile că România a pierdut. Avem în acest an soluţie şi de aceea nu vehiculăm viitorul prim-ministru pentru că noi avem nu unul, ci cel puţin zece oameni care pot conduce România”, a spus Iordache, în timpul lansării candidaţilor PSD Sibiu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a declarat vineri că nu vizează funcţia de premier şi că vrea să îşi ducă mandatul de primar la capăt. Ea a menţionat că PSD intenţionat nu a dorit să prezinte propunerile de candidaţi pentru postul de prim-ministru.

“Noi am spus că trebuie să respectăm o cronologie, şi anume să aibă loc alegeri libere, să vedem rezultatul votului, să mergem în Parlament să socotim cine are majoritatea şi, dacă ne ajută Dumnezeu şi românii, să avem noi împreună cu ALDE, venim cu siguranţă cu propunerea de prim-ministru, vorba preşedintelui (PSD – n.r.) Liviu Dragnea, o să fie un bărbat arătos şi deştept şi nu era normal să venim cu o propunere şi să fie tocat acel om de dimineaţa până seara, în loc să punem în valoare programul”, a menţionat Firea.


Spread the love

Comentarii

Comentarii