“Problemele la autostrada Sibiu-Orăștie s-au agravat şi merg în direcţia unui colaps catastrofal”. Specialist: CNANDR nu a schimbat nimic din soluţiile tehnice

Spread the love

Specialistul care a susținut în mod corect anul trecut că un tronson din autostrada Sibiu-Orăștie este prost realizat, declară că în acest an lucrările de refacere au fost executate la fel de prost, potrivit Libertatea.
Lucrarea autostrazii Sibiu-Oraștie a fost inaugurată de mai multe ori și surpată în numai câteva săptămâni de tot atâtea ori, susține Mihai Crăciun, fondatorul forumului “Construim România”. Acesta mai spune că lucrarea de refacere a tronsonului a fost făcută doar pe jumătate, în sensul că a fost reconstruit numai terasamentul unde s-au produs alunecările.
”CNANDR nu a schimbat nimic din soluţiile tehnice şi mai mult s-a concentrat exclusiv pe refacerea terasamentului demolat de la KM 276 – kilometrul tehnic 60 al tronsonului , în timp ce problemele reale şi mult mai grave de la Viaductul Aciliu şi din debleul din dealul Bucium (Aciliu) au rămas nerezolvate. În fapt problemele s-au agravat şi merg în direcţia unui colaps catastrofal, aşa cum noi avertizam încă de acum aproape doi ani”, declară Mihai Crăciun.
B1.ro


Spread the love

Comentarii

Comentarii