PRIMARUL DORIN NISTOR, ÎNTÂLNIRI DE LUCRU CU MINIȘTRII MEDIULUI ȘI DEZVOLTĂRII. SE ANUNȚĂ PROIECTE IMPORTANTE PENTRU SEBEȘ!

Spread the love

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, s-a întâlnit miercuri, 29 ianuarie 2020, la București, cu Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, în contextul în care Municipiul Sebeș a achiziționat, la finele anului trecut, un sistem automat de măsurare și monitorizare a calității aerului. Solicitarea Municipiului Sebeș este una de sprijin pentru măsurarea calității aerului și implementarea de măsuri pentru îmbunătățirea calității mediului înconjurător pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeș. Răspunsul ministrului Costel Alexe a fost unul pozitiv, existând deplina deschidere în vederea realizării unui program comun și a unui parteneriat cu instituțiile subordonate Ministerului Mediului. S-a stabilit deja ca reprezentanți ai Primăriei Sebeș să se deplaseze la București pentru o cât mai bună colaborare. “Îmi exprim speranța identificării și gestionării comune a unor soluții constructive, care să susțină cauza și interesele Municipiului Sebeș și care să își dovedească utilitatea și în alte zone ale României pentru îmbunătățirea calității mediului înconjurător ” a declarat primarul Dorin Nistor, care a înaintat o documentație amplă ministrului Costel Alexe, cuprinzând o serie de propuneri pentru un parteneriat cu Ministerul Mediului.

Din agenda primarului Dorin Nistor a făcut parte și o întâlnire cu Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan. În cadrul oficial, a fost semnat actul adițional la contractul de lucrări suplimentare necesare reabilitării și modernizării Școlii Gimnaziale din Răhău. De asemenea, s-a discutat pe tema lansării recente a programului pilot finanțat din fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze din România. Ministrul Ion Ștefan a susținut că de această finanțare ar putea beneficia mai multe sute de localități: „Nu vorbim de o anumită zonă sau de un anumit județ. Vom extinde aceste rețele de gaze pe tot teritoriul României”. În plus, primarul Dorin Nistor a solicitat din nou sprijin financiar pentru construirea unui corp suplimentar la Spitalul Municipal din Sebeș.

Post-ul PRIMARUL DORIN NISTOR, ÎNTÂLNIRI DE LUCRU CU MINIȘTRII MEDIULUI ȘI DEZVOLTĂRII. SE ANUNȚĂ PROIECTE IMPORTANTE PENTRU SEBEȘ! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii