Petru-Romi DRAGOSIN susținut de la nivel European și Național de Partidul Social Democrat

Spread the love

Alegerile locale de anul acesta trebuiesc privite în contextul general al anului electoral 2016, când suntem chemați să alegem reprezentanții cetățenilor în structurile administrației locale și la toamnă reprezentanții în viitorul legislativ, care ne va genera viitorul guvern al țării.

Până azi, în această campanie electorală, la Sebeș au fost prezenți mai mulți lideri importanți ai Partidului Social Democrat care și-au manifestat sprijinul pentru candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Sebeș, domnul Petru-Romi DRAGOSIN. Au fost la Sebeș doi foști ministrii, doamna Ecaterina Andronescu și domnul Mihai Tudose, împuterniciți de conducerea PSD de a asigura electoratul din Sebeș că în eventualitatea câstigării alegerilor, domnul Romi Petru DRAGOSIN, se va bucura de un sprijin guvernamental substanțial care reprezintă în fapt un argument important în ceea ce privește realizarea programului electoral al PSD la Sebeș și numai. Această susținere nu se oprește doar la nivel național ci ea se manifestă și de la Parlamentul European prin europarlamentarul Victor Negrescu, un prieten apropiat al domnului Petru-Romi DRAGOSIN.

Aparent acest sprijin ar putea fi interpretat ca un gest de exces politic dar acest sprijin declarat este de fapt unul unicat în campania pentru alegerile locale din Sebeș. Nu am văzut și nici nu am auzit, ca un alt candidat înscris în cursa electorală actuală, din municipiul nostru, să se bucure de un sprijin atât de clar si ferm exprimat ca și pentru domnul Petru-Romi DRAGOSIN. De ce? Probabil că celelalte partide nu au încredere deplină în candidații lor, și mai mult, își dau seama că degringolada din interiorul lor îi indepartează tot mai mult de viitoarea guvernare a țării.

Nu ne rămane decât să ne gândim că una dintre șansele noastre, aflate la îndemâna tuturor azi, este aceea de a vota Petru-Romi DRAGOSIN primar al Sebeșului împreună cu candidații la funcțiile de consilieri din partea Partidului Social Democrat. Astfel încât viitorul guvern PSD va putea să sprijine urbea sebeșană care reprezintă unul din cei mai puternici poli economici ai ROMÂNIEI.

1 2 3 4 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 331 361


Spread the love

Comentarii

Comentarii