Nicolaie Matei, consilier local al municipiului Sebeș a participat la Congresul Verzilor Europeni ”Global Greens and European Greens 2017”

Spread the love

Verzii de pe întregul continent s-au întâlnit în aceste zile la Liverpool unde a avut loc Congresul Verzilor Europeni  ”Global Greens and European Greens 2017” IMG-20170401-WA0005. Delegația României a fost reprezentată de  lideri marcanți ai Verzilor.

Unul dintre aceștia este Nicolaie Matei, consilier local al municipiului Sebeș. Acesta a participat direct la dezbaterile Congresului unde a expus problemele Sebeșului, militând pentru un mediu curat într-o zonă economică în plină dezvoltare.

IMG-20170401-WA0006

Matei susține  dezvoltarea durabila ca un mod de dezvoltare ce respecta drepturile omului si construit pe valorile responsabilitatii fata de mediu, ale libertatii, justitiei, diversitatii si non-violentei.

 

” Sunt mândru să fac parte din delegația care reprezintă România la cel mai important Congres Internațional al Partidului .

Am promis să fiu pentru dumneavoastră o alternativă, alternativa de care Sebeșul are nevoie în acest moment. O fac și o voi face de câte ori am această ocazie. Aici la Liverpool se vorbește despre un ” Viitor Verde ” , curat despre o armonizare a mediului înconjurător. Sebeșul este un oraș cu probleme , România este o țară cu probleme de mediu. Sunt aici să caut soluții pentru ca împreună, să avem în micul nostru burg un viitor VERDE ȘI CURAT” – a comentat Nicolaie Matei


Spread the love

Comentarii

Comentarii