Meci incins la Petrești! Debut victorios pentru Marcel Zahiu pe banca Sportului.

Spread the love

Meci încins la maxim între Sportul Petrești și Viitorul Sântimbru. Echipa antrenată de Marcel Zahiu s-a impus cu 1-0, la capătul unei partide dominată de echipa gazdă. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Sava din 11 metri în minutul 89.

Partida a început în forță pentru echipa gazdă! Elevii lui Zahiu au lovit stâlpul porții în minutul 4, după care Bogdan Sava a tras de două ori în brațele lui Barna.

În minutul 15, Daniel Ianc trimite periculos din lovitură liberă, dar Ovidiu Barna respinge balonul în bara transversală. Până la pauză ambele echipe și-au mai trecut câteva ocazii în cont, însă nimic deosebit pe spațiul porții.

După pauză petrifălenii au continuat lupta pe teren iar acest lucru nu a rămas nerăsplătit. Insistențele gazdelor au fost răsplătite în minutul 89 când Ovidiu Barna a faultat un adversar la limita careului mare, iar centralul Horațiu Balea a dictat lovitură de la 11 metri și cartonaș galben, fază contestată îndelung de oaspeti. Bogdan Sava a transformat cu siguranță penalty-ul și a adus trei puncte pentru Petrești, formație ce se menține în coasta echipei Șurianu Sebeș.

În minutele de prelungire Viitorul Sântimbru a solicitat și ea o lovitură de la 11 metri.

Adrian Hulea a intrat pe teren la final! Ținta era centralul Balea

Fluierul de final a fost unul incitant. Echipa Viitorul Sântimbru s-a năpustit asupra centralului Horațiu Balea pentru a-i cere socoteală pentru faza penalty-ului, în vreme ce președintele Adrian Hulea, aflat în stare de suspendare, a intrat pe teren pentru a-i reproșa diverse decizii lui Horațiu Balea, acesta fiind calmat cu greu de goalkeeper-ul Ovidu Barna.

„Al treilea meci la rând când mă fură arbitri! Vreau demisia lui Vodă. De când a venit el la conducerea arbitrilor nu se mai întâmplă nimic bun! A fost execuție în direct. Îi plătim pe banii noștri să-și bată joc de noi”, a declarat Adrian Hulea, președintele AJF Alba.

Nici vicepreședintele AJF nu s-a lăsat mai prejos și acesta a intrat pe teren după ultimul fluier al centralului Balea, probabil pentru a-i reproșa arbitrului maniera în care a condus jocul.

Atmosferă de sărbătoare la Petrești, 4 victorii din 4 pentru nou-promovată

Se pare că fiecare meci al echipei Sportul Petrești constituie o sărbătoare pentru comunitatea din Petrești. Fanfara din Petrești a intonat Imnul Național al României, iar pe teren elevii lui Zahiu au fost adevărați lei, luptând pentru fiecare balon.

În tribună peste 300 de suporteri au pus și ei o presiune suplimentară pe echipa vizitatoare, încurajându-și echipa chiar și în momentele în care elevii lui Zahiu au pierdut posesia sau au greșit.

Modernizări la arena petrifăleană

Odată cu preluarea echipei de către Eugen Chirca, arena de la Petrești a început să se modernizeze. În zona vestiarelor au fost puse pavaje, interiorul acestora a început să fie modernizat, iar echipa se prezintă în condiții excelente, având un parcurs excelent.

Sursa http://www.absport.ro

Vezi galerie foto pe : http://www.absport.ro/fotbal/foto-meci-incins-la-petresti-debut-victorios-pentru-marcel-zahiu-pe-banca-sportului-presedintele-adrian-hulea-a-intrat-pe-teren-dupa-centralul-balea/


Spread the love

Comentarii

Comentarii