Autostrada Sebeş – Sibiu, aproape de redeschidere. Drumarii toarnă asfalt pe porțiunea reconstruită.

Spread the love

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a publicat pe contul de Facebook o filmare realizată cu drona, duminică, în care arată stadiul lucrărilor la porțiunea de 200 de metri de pe Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu (Cunța – Săliște), tronson care a fost închis la mai puțin de un an de la inaugurare. Porțiunea cu probleme a fost demolată și reconstruită în acest an de CNADNR.

screenshot_2016-10-04-06-36-57

Din filmare se observă că drumarii au început să toarne asfalt pe porțiunea în lucru.

Termenul inițial anunțat de autorități pentru redeschiderea circulației pe Lotul 3 a fost 30 septembrie anul acesta, termen care nu a putut fi îndeplinit din cauza condițiilor meteo. Conducerea CNADNR a estimat că, în condiții normale de lucru, Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu va fi redat traficului rutier în jurul datei de 10 octombrie anul acesta.

„Decalarea cu câteva zile a termenului anunţat a rezultat din hotărârea noastră de a realiza toate aceste lucrări conform proiectului stabilit, respectând toate standardele de calitate. Repet, calitatea este obţinută prin respectarea etapelor şi procedurilor de lucru. A apărut într-adevăr un decalaj al termenului de finalizare, dar totul este în favoarea calităţii”, a declarat directorul CNADNR, Cătălin Homor, după o vizită de lucru efectuată săptămâna trecută pe şantierul autostrăzii Orăştie – Sibiu, Lotul 3.


Spread the love

Comentarii

Comentarii