Exclusiv: Dragi Sebeseni, sunt un idiot care mai crede încă în clasa politica.

Spread the love

Bună ziua, mă numesc Florin și sunt din Sebeș.

După ce am văzut că postați scrisorile cetățenilor nu doar a politicienilor, am hotărât să vă scriu și eu părerea mea.

Dragi Sebeșeni, sunt un idiot care mai crede încă  în clasa politică.

Nu înțeleg de ce acești oameni, în care ne punem speranțele, ne dezamăgesc de fiecare data. Alexandru Dancilă nu poate mai mult, a demonstrat în două mandate acest lucru. Dorin Nistor se zice că nu e din Sebes și că s-a mutat din Lancrăm în Vinț după ce s-a casatorit. Cu siguranță cunoaște problemele Vințului mai bine, să atragă fonduri europene la Vinț sau să se mute la el acasă în Lancram cu tot cu familie și atunci nu mai comentez. Despre dorința lui Dorin Nistor, de a atrage fonduri europene pentru Sebeș, eu cred că ar trebui să aștepte să ajungă primar și după aceea să vorbească de fonduri. Am ajuns și la Romi Dragosin

emoticon smile

canditul PSD, fost director la Hidroserv sau Electrica, oricum cu hidro ceva. Dragosin are șanse mari să reușească pentru că stă foarte bine la capitolul turism electoral, dânsul cunoaște perfect legea și procedura de combatere. Nicolaie Matei alias Nichi Ardeal, nu zic că nu ar fi bun, dar nu acum, dânsul ar face bine să conduca organizația Sebeșul Verde și să ne scape de tăietorii de păduri, mai ales de cei cu numele de Holtz.

ALDE, Gheorghe Feneșer , probabil securist sau om de afaceri anti-poluare, fost consilier local ajuns prefect după ca a făcut un mic joc de a ajunge funcționar public la primaria Șpring. Comună în care se spune că are o pensiune, iar primarul din Șpring va candida din partea Alde. Credeți în coincidențe?.

Berghezan, candidat susținut de UNPR la insistentele marelui colonel Nicolae Dobra, fost consilier și senator. Radu Roncea, omul lui Diaconescu care va candida din partea unui partid nou pe care nu îl cunosc. Viorel Coman nu mai candidează. Păcat era un candidat perfect, a făcut ceva pentru Sebes, a dat locuri de muncă, a facut case, etc. Radu Cristian, băiatul care se pare că și a dat demisia din partid pentru că nu mai avea loc pe listele Pnl.

Oare eu cu cine să votez?

 


Spread the love

Comentarii

Comentarii