Elis Pavaje a reimpadurit 12.000 mp din Parcul Arini Sebes

Spread the love

BCAN9919 - Copy

 

descărcare (1)

COMUNICAT DE PRESA

Elis Pavaje a reimpadurit 12.000 mp din Parcul Arini Sebes

 

 

Alba, 17.03.2014: Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a reimpadurit la finalul saptamanii trecute o suprafata de 12.000 de mp in Parcul Arini Sebes, singura zona verde din municipiu. Actiunea a presupus plantarea a 1200 puieti, dintre care 500 de puieti de salcam, 500 de puieti de frasini, 200 de puieti de tei, cires pasaresc, gorun si paltin de munte.

La actiunea de regenerare a Parcului Arini au participat, pe langa 50 angajati Elis Pavaje, 75 liceeni de la Colegiul Lucian Blaga Sebes, Tasuleasa Social ONG si 5 persoane de la Ocolul Silvic Sebes R.A. Parcul Arini Sebes a fost selectat pentru actiunea de reimpadurire din considerente ecologice si anume, dupa defrisarea zonei nu a fost planuita o actiune de reimpadurire, fapt ce ar fi avut impact negativ asupra comunitatii. De asemenea, acest parc este foarte important pentru localnici, fiind singurul spatiu verde cu o suprafata mare din zona.

“Stim cat de important este Parcul Arini pentru sebeseni, de aceea am hotarat sa le aducem un plus de verdeata, si prin asta un plus de calitate a vietii lor. Autoritatile au fost nevoite sa recurga la aceasta solutie din cauza arborilor batrani si uscati  care puneau in pericol viata vizitatorilor din zona. Pentru ca in toate activitatile sale de pana acum, Elis Pavaje a actionat cu respect pentru natura, am acceptat sa ne implicam in ecologizarea zonei fara a sta pe ganduri. Astfel, ne bucuram ca am pus umarul la crearea unui mediu mai bun pentru copiii nostri si pentru intreaga comunitate”, a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje.

Actiunea de reimpadurire va fi urmata de o activitate continua de intretinere si supraveghere a puietilor plantati la sfarsitul saptamanii trecute. Astfel, Elis Pavaje vrea sa se asigure ca cei 1200 de arbori plantati vor ajunge in siguranta la maturitate. Intreaga actiune de ecologizarea fost sustinuta financiar 100% de catre Elis Pavaje.

BCAN9892

 

***

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este liderul pe piata amenajarilor cu pavaje. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare  pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi.

De-a lungul celor 23 de ani de experienta in domeniu, compania  a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca. Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Screen Shot 2014-03-15 at 12.56.23 PM

 

Pentru mai multe informatii,

Alexandra Tirpea (Pi2PR)

alexandra.tirpea@pi2.ro

0726 386 683

 

 


Spread the love

Comentarii

Comentarii