Elevii Scolii Gimnaziale Daia Română au fost gazdele jandarmilor

Spread the love

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a răspuns miercuri, 27 ianuarie,  invitației  directorului școlii, prof.  Camelia Popescu și a coordonatorului de proiect împotriva violenței, prof.  Laura Brădilă   și a  desfăşurat   o activitate  informativ preventivă adresată elevilor clasei a VIII – a. Invitații au prezentat copiilor aspecte teoretice și practice legate de misiunile Jandameriei, le-au vorbit despre consecinţele juridice ale săvârşirii de contravenţii şi infracţiuni şi ale violenţei în general.

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă și modul corect de acțiune în cazul în care sunt martorii sau chiar victimele unor comportamente agresive. Copiii au ascultat cu interes expunerile făcute de  reprezentanţii Jandarmeriei Alba, iar după prezentarea aspectelor teoretice, le-au adresat numeroase întrebări jandarmilor.

Elevii și profesorii școlii  au fost încântați de activitățile desfășurate împreună cu jandarmii și i-au invitat să revină.

6 5 4 2 1

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicu

Locotenet colonel  Ovidiu Cosmin Jurcoveţ


Spread the love

Comentarii

Comentarii