Dorin Nistor: „La Sebeș vor fi construite locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și pentru personalul din învățământ și din administrație”

Spread the love

Joi, 2 mai, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor a anunțat pe pagina sa de Facebook demararea unei investiții foarte importante pentru localitatea pe care o conduce.

„A fost predat amplasamentul pentru realizarea obiectivului de investiții care prevede construirea de locuințe de serviciu în cartierul Mircea cel Mare din Sebeş. Vor fi locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, dar şi personalului din învățământ și administrație. Noul imobil va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerilor specialiști și va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare, au precizat reprezentanţii administraţiei publice locale.” a scris primarul Dorin Nistor.

Post-ul Dorin Nistor: „La Sebeș vor fi construite locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și pentru personalul din învățământ și din administrație” apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii