Dorin Nistor: Această campanie se sfârșește acum. În numele tuturor candidaților care au ales varianta atacului la persoană, nu a argumentelor, ne cerem scuze pentru ce a trebuit să citiți, să vedeți, să suportați.

Spread the love

Această campanie se sfârșește acum. În numele tuturor candidaților care au ales varianta atacului la persoană, nu a argumentelor, ne cerem scuze pentru ce a trebuit să citiți, să vedeți, să suportați.

Iar ei, desigur, nu au nicio scuză.

Singurul sondaj realist este pe 5 iunie, când fiecare sebeșean în parte, doar cu conștiința alături, va taxa promisiunile fără acoperire și va aprecia proiectele realiste și măsura unei echipe care vine să-și facă treaba bine.

Iar asta nu poate decât să-mi sporească încrederea.

Vreau să fi mândru de votul tău.

Vreau să fi împăcat cu votul tău.

Vreau să spui în gândul tău, și eu am contribuit la construirea acestei grădinițe.

DA, vreau să spui că și tu ai contribuit la construirea acestui ştrand, la asfaltarea acestei străzi, ai contribuit la renovarea spitalului și constructia  unui centru de pediatrie. Vreau să fi mândru de  transformarea Sebeșului întrun oraș european.

Fi mândru de votul tău, votează pentru binele Sebeșului.

Le multumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă și îi asigur pe toți sebeșenii, că voi fi primarul tuturor.

Asa să ne ajute Dumnezeu!

Dorin Nistor


Spread the love

Comentarii

Comentarii