Doi tineri din Vinţ alimentau la peco fără să plătească

Spread the love

În data de 07 noiembrie 2014, F.R.C. de 21 de ani, din Vințu de Jos și H.G., de 27 de ani, din aceeași localitate, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale iar față de F.R.C. a dispus măsura controlului judiciar în vreme ce pe H.G. l-au prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Alba Iulia, au efectuat, pe 6 noiembrie, percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri suspectaţi de comiterea unor infracţiuni, ocazie cu care aceştia au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că R.F., de 21, din municipiul Sebeş şi H.G., de 27 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în luna noiembrie 2014, au montat pe autoturismul lor plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase de pe un alt autoturism, după care s-au deplasat în municipiile Sebeş şi Alba Iulia, alimentând cu carburant din mai multe staţii peco, după care au plecat fără să achite.

De asemenea, tot în timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în data de 06.11.2014, în jurul orelor 04.30, H.G., în timp ce a condus un autoturism pe raza comunei Vinţu de Jos a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale. În urma coliziunii, B.A., de 44 de ani, din judeţul Mureş, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale.

După accident, H.G., a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de politie. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că H.G., avea permisul de conducere reţinut în vederea suspendării.
Față de R.F. şi H.G. s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.


Spread the love

Comentarii

Comentarii