Document: Direcția Anticorupție, trimite in instanta dosarele funcționarilor publici ai APM Alba, cu atribuții în verificarea KRONOSPAN.

Spread the love

In urma controlului efectuat de Ministerul Mediului, Direcția Corp Control, Integritate și Anticorupție au fost identificate o serie de neconformități în activitatea desfășurată de Agenția pentru Protecția Mediului Alba și Garda Națională de Mediu, Serviciul comisariatului Județean Alba.

Raportul de control a fost înaintat la Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Garda Națională de Mediu, in vederea analizării deficiențelor constatate precum și în vederea luării măsurilor Administrative corespunzătoare față de funcționarii publici cu atribuții în emiterea actelor de reglementare precum și față de funcționarii publici cu atribuții în verificarea activității SC  Kronospan Sebeș SA.

Se menționeaza că raportul de control va fi înaintat parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea efectuării cercetărilor specifice față de aspectele constatate.


Spread the love

Comentarii

Comentarii