Contul de e-mail al Primăriei Sebeş, spart de hackeri

Spread the love

primaria_SebesPrimăria Sebeş a căzut victimă hackerilor. Toate persoanele aflate în lista de contacte din contul de e-mail al instituţiei au primit astăzi un mesaj prin care se cere o sumă de bani. Momentan, reprezentanţii administraţiei locale încearcă remedierea situaţiei.

Mesajul este unul incoerent, redactat, probabil, cu ajutorul Google Translate, ceea ce înseamnă că hackerii nu sunt români.

Iată conţinutul e-mail-ului:

„Am scris acest lucru cu durere şi lacrimi în ochii mei, am venit în jos aici pentru Ucraina. pentru o vacanță scurtă pentru a vizita un complex şi-am jefuit la pistol punct ultima noapte la Parcul de la Hotelul unde am depus. Toate numerar, carduri de credit si telefonul mobil au fost furate de pe mine. Am fost la Ambasada şi poliţia aici sunt ajutând la toate problemele, zborul meu lasă astăzi şi am probleme stabilindu-se de facturi de hotel. Managerul de hotel nu vor să-mi lasă până când am să se stabilească facturi de hotel sunt speriat.

Vă rugăm să răspundeţi înapoi şi să-mi spuneţi dacă aţi putea să mă împrumut nişte bani, astfel încât să te pot da detaliile necesare trebuie să obţine bani de la mine prin transfer de bani western union, promit să vă plătească înapoi de îndată ce ajung acasă”.


Spread the love

Comentarii

Comentarii