CONCURSUL NAȚIONAL DE DANS SPORTIV „CUPA MÜHLBACH”

Spread the love

Sâmbătă, 18 iunie 2016, Sebeșul va găzdui un eveniment major: Concursul Național de Dans Sportiv „Cupa Mühlbach”, ediția a II-a. Un eveniment complex, bine conturat, esențial pentru dansul românesc și, mai ales, pentru tradiția din ce în ce mai consolidată a școlilor de dans sportiv din România. Concursul, organizat de Clubul „Fantasy Dans” Sebeș în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, va avea loc la Sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, începând cu ora 09.00.

 

Aproximativ 250 de perechi de dansatori vor sosi la Sebeș, din toate colțurile țării, pentru a intra în concurs. De asemenea, arbitri din toată țara vor fi prezenți pentru a monitoriza competiția, la care vor avea dreptul să participe orice pereche de dansatori cu vârste între 4 și 35 de ani. Este un „evantai” de vârstă nu doar îndrăzneț ci și provocator, fiind un stimul de dezvoltare a pasiunii pentru dans de la cele mai fragede vârste, până la maturitate. Este, de fapt, încă un mod de a spune că dansul nu are vârstă.

 

Deși este doar la a II-a ediție, concursul e foarte bine profilat, fiind totodată un spațiu competițional pentru dansatori și un mod de confruntare a diferitelor metode pedagogice ale școlilor și cluburilor de dans sportiv din țară. Pe de altă parte, „Cupa Mühlbach” e încă o dovadă că viața Sebeșului prinde din ce în ce mai mult contur, alături de alte evenimente care, în ultimii ani, s-au încăpățânat să aibă loc în acest mic oraș și să-i schimbe ritmul cotidian. Concursul e la rândul său, în acest sens, un mod de a schimba atitudini și perspective, și asta fiindcă dansul e, în esență, spațiul perfect pentru creativitate și energie bună.

 

Vă așteptăm în număr cât mai mare la „Cupa Mühlbach”, la ceea ce va putea fi, pe viitor, unul dintre cele mai puternice concursuri de dans din România!


Spread the love

Comentarii

Comentarii