Cine susține Campania pentru defăimarea primarului din Sebeș Dorin Nistor? – Scrisoarea unui Sebeșan.

Spread the love

Totul a început după aprobarea bugetului local, un buget în care primarul Sebeșului a introdus mai multe lucrări și proiecte noi decât au introdus ultimii 2 primari, în toate mandatele lor. Eu cred ca încă suntem dezorientați, de ceea ce s-a întâmplat până acum.

Până acum s-a mers pe ideea că trebuie să cheltuim bani puțini și să facem câte ceva. Iar acum, când vedem schimbări în oraș, suntem supărați că “parcă se cheltuiesc cam mulți bani” pe diferite lucruri care nu iși au rostul. Părerea mea este că nici noi nu știm ce vrem.

Totuși, dacă vrem un oraș european, trebuie să avem flori prin oraș, exact ca în alte orașe europene, trebuie să avem gazon bine crescut și rezistent în loc să plantăm trifoi cu 4 foi.

sebes aviator olteanu 2014 2017Mi se pare normal că s-au plantat tei în loc de niște copaci care de abia mai rodeau de atâta poluare, mi se pare normal că după atâția ani, sunt în buget proiecte cu adevărat bune pentru orașul nostru, proiecte care au început deja, enumeram, studiu și proiect la ștrand, renovare spital, înlocuire ghene de gunoi, asfaltări pentru jumătate din străzile din Sebeș, evenimente culturale și multe altele.

Pe lângă toate acestea, se lucrează la un site modern, bazat pe ultimele tehnologii, site de care probabil vom fi cu toții mândri. Sebeșul merită o astfel de investiție, pentru că site-ul actual este unul primitiv.

Merită să ne aliniem și din acest punct de vedere cu alte orașe europene sau chiar cu orașe din apropiere precum Alba Iulia sau Sibiu.

site sebes sibiu

Faptul că Dorin Nistor s-a apucat de treabă pe toate fronturile, pare a fi motivul pentru care un viitor candidat la primăria Sebeș a început o campanie de defăimare și denigrare a primarului. Am trimis numele viitorului candidat, dar din lipsă de probe, redacția a cerut să rescriu scrisoarea, deoarece au decis să nu publice numele persoanei respective. Consider că nu este nevoie să  facem numele public, pentru că o să îl întâlniți pe stradă în piață sau alte locuri publice. Va vorbi de rău un om care vrea să facă din Sebeș un oraș european. Dragi Sebeșeni vreți să avem un oraș european? Dacă da, atunci aveți încredere!

d95427f6-0024-49b7-9e6b-77dc42425c3c

 


Spread the love

Comentarii

Comentarii