Campionatul Național al juniorilor A: LPS Sebeș înscrie de 12 ori în poarta Lugojului, Cugirul fără punct în deplasare

Spread the love

Pe lângă importantul centru de copii si juniori al Unirii Alba Iulia, alte două centre rivalizează și încearcă să caștige lupta pentru supremație, atât la nivel județean, dar mai ales la nivel național. Este vorba de centrul juvenil al celor de la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș și de centrul juvenil de la Cugir, al celor de la Metalurgistul, ambele intrate în circuitul național al juniorilor republicani, cu câte două grupe, juniori A si B. În ultimul timp am simțit o implicare tot mai accentuată spre această nișă, atât la autoritățile locale,dar și la oamenii de afaceri, semn că lucrurile ar intra pe un fagaș al normalului.

Desfașurat după sistemul fiecare cu fiecare, acasă și in deplasare, Campionatul Național al juniorilor A, jucatori născuți în anul 1998 sau mai mici, adună la start, în fiecare an, mai multe echipe care sunt împarțite, în serii, după criteriul geografic. Reprezentantele județului nostru au fost repartizate în seria a 8-a Metalurgistul Cugir și seria a 7-a LPS Sebeș.
  LPS Sebeș realizează scorul etapei cu numarul 4

După un început de campionat ezitant, înfrângere acasă cu CSM Școlar Reșița 1-5 în prima etapă, elevii profesorului Doru Oancea au câștigat la Pîncota cu 10-0,în etapa a 2-a. Urma apoi un meci acasă,deloc ușor, în compania celor de la Interstar Sibiu. Mândroc deschide scorul în minutul 27, pentru ca Andreiu să puncteze și el. Se făcea 2-0. Cândea reușește să înscrie și să inchidă tabela în minutul 81 pentru un sec 3-0. În această partidă s-a remarcat Buligă Raul.
Desfășurată sâmbătă,la Lugoj, etapa a 4-a, în compania celor de la CSȘ, juniorii Sebeșului reușesc scorul rundei caștigand cu 12-1. Au marcat Oltean 5, Buliga 3, Reti, Andreiu, Mândroc si Voinea. Remarcatul pentru acest meci a fost Oltean Gabriel.

AbSport


Spread the love

Comentarii

Comentarii