Bătaie între soţ şi amant la Petreşti

Spread the love

Un scandal între soţul şi presupusul amant al unei femei din Petreşti – Sebeş a necesitat intervenţia de urgenţă a jandarmilor. Unul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei , iar celălalt riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.
Bănuind că soţia că ar avea o relaţie extraconjugală cu un vechi prieten, I.B. ( 21 de ani) i-a pus în vedere acesteia să aleagă între el şi presupusul amant. Se pare că femeia i-ar fi transmis solicitarea soţului celui cu care este bănuită că ar avea o relaţie amoroasă, iar acesta – M.F. ( 31 de ani) – i-ar fi promis că va lua măsuri. Drept urmare, în seara zilei de luni, 20 octombrie, înarmat cu un cuţit, l-a aşteptat pe soţ, a provocat un scandal într-un loc public şi l-a ameninţat că dacă nu va accepta „ realitatea ” şi nu-şi va reprimi soţia acasă îl va bate şi-l va tăia cu cuţitul. Cunoscând firea violentă a prietenului său – care de fapt i-a şi adus antecedente penale – M.F. se pare că s-ar fi speriat şi l-a lovit de mai multe ori cu un par găsit în apropiere. Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului şi a prevenit apariţia unor fapte mult mai grave. Extrem de nervos, cel care a provocat scandalul – M.F. (31 de ani) – a refuzat iniţial orice cooperare cu echipajul de jandarmerie, a continuat să profereze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, fiind în cele din urmă calmat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei. Pentru că a luat parte la scandal şi soţul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.
Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, document care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor în cauză.


Spread the love

Comentarii

Comentarii