Bărbat din Sebeș, reținut 24 de ore după ce a delapidat aproape 1 milion de lei de la o firmă de transport

Spread the love

Joi, 25 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba l-au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale specializată în transportul de mărfuri, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de delapidare.

Din primele investigații ale omenilor legii reiese că în perioada 1 ianuarie 2017 – 12 martie 2018, bărbatul ar fi retras din contul bancar al societății suma de 926.549 lei pe care ar fi folosit-o în interes personal.

În vederea obţinerii de probe, poliţiştii au percheziţionat joi, 25 octombrie, locuinţa bărbatului de unde au ridicat înscrisuri ce vor fi folosite la probarea activităţii sale infracționale.

În cursul zilei de vineri, 26 octombrie, reţinutul a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Bărbat din Sebeș, reținut 24 de ore după ce a delapidat aproape 1 milion de lei de la o firmă de transport apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii