Anunt public

Spread the love

ANUNT PUBLIC

privind solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu

Care va fi depusa la Agentia pentru Protectia Mediului Alba, loc. Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B, de catre SC KRONOSPAN SEBES SA, situata in loc. Sebes, str. Mihail Kogalniceanu nr.59, jud. Alba, in scopul desfasurarii urmatoarelor activitatii conform anexei nr.1 a Legii nr.278/2013 privind emisiile industriale:

6.1. Producerea in instalatii industriale de:

c) panouri din aschii de lemn numite “OSB” (oriented strand board), placi aglomerate sau panouri fibrolemnoase, cu o capacitate de productie mai mare de 600 mc/ zi;

4.1. Producerea compusilor chimici organici, cum sunt:

b) hidrocarburile cu continut de oxigen, cum sunt alcoolii,aldehidele, cetonele, acizii carboxilici, esterii si amestecurile de esteri, acetatii, eterii, peroxizii si rasinile epoxidice;

1.1. Arderea combustibililor în instalatii cu o putere termica nominala totala egala sau mai mare de 50 MW.

Solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu se refera la o instalatie existenta.

Informatii privind impactul potential asupra mediului al activitatii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu pot fi consultate in timpul programului de lucru, la sediul APM Alba, str. Lalelelor nr.7 B, loc. Alba Iulia,  in zilele de luni-joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14.

Observatiile, sugestiile si propunerile publicului interesat se primesc in scris, la sediul APM Alba, str. Lalelelor nr. 7 B, loc. Alba Iulia, sau electronic la adresa de e-mail a APM Alba: office@apmab.anpm.ro, pana la data de 10.05.2016 (30 de zile de la publicarea primului anunt).

 

SC KRONOSPAN SEBES SA


Spread the love

Comentarii

Comentarii