Adrian Bogdan: 3 motive pentru care-l sustin pe Dorin

Spread the love

Sebeşenii au fost puşi prea mulţi ani în faţa unor fapte gata împlinite sau în situaţia de a alege “răul cel mai mic”. De aceea cred că anul 2016 trebuie să fie anul unei schimbări majore, reale, dar mai ales pozitive. E un obicei, din câte am observat în ultima vreme, să se schiţeze totul în mini clasamente, în topuri, în enumerări esenţiale. De aceea o să mă adaptez şi o să vă “creionez” principalele motive pentru care îl susţin pe deplin pe Dorin Nistor la funcţia de primar al Sebeşului:

Are iniţiativă. Din postura de consilier, a iniţiat şi susţinut puţinele hotărâri care au adus un plus de valoare reală nu doar sebeşenilor, ci şi oraşului Sebeş. Vorbim aici de o atitudine socială sănătoasă, de un om implicat şi interesat de ceea ce li se întâmplă celor din jurul său;

Are viziune. Este printre puţinii oameni pe care îi cunosc capabili să îşi asume un plan de dezvoltare amplu, realist al oraşului şi pe care să-l şi respecte;

Adrian Bogdan Dorin Nistor

Are energia şi forţa pe care doar tinerii le pot avea, atribute esenţiale după atâţia ani de administraţie… sedentară a Sebeşului. Din această postură, împreună cu o echipă la fel de tânără şi energică, poate aduce un suflu nou, nu doar în politica locală, ci mai ales, în felul în care e cârmuit oraşul, printr-o reorientare totală a deciziilor înspre şi în folosul sebeşenilor şi, aş mai putea adăuga de ce. Nici măcar nu mă gândesc că Sebeşul ar putea evolua cu altcineva. Toţi au avut şansa de a face ceva dar, nici unul nu a făcut nimic. S-au mulţumit să privească şi să mintă că, datorită lor, Sebeşul are industrie. Nu e adevărat ! Sebeşul este un loc binecuvântat mai ales dacă ne referim la principalele axe de transport de care beneficiază. Din păcate, toţi cei care pretind azi primăria nu au făcut nimic pentru a sincroniza dezvoltarea urbană cu cea economică:

Feneşer a ales să fugă în Prefectură de unde nu a fost capabil să facă nimic pentru acest oraş. A mimat interesul pentru tot felul de lucruri, preferând comoditatea funcţiei.

Radu Cristian ar vrea să vedem în el omul priceput la toate, uitând să menţioneze că toate “proiectele lui” sunt iniţiativa colegului, indiferent de numele acestuia. Am impresia că duce o campanie a unui om complexat şi însetat de răzbunare, în situatia în care s-a demonstrat ca nu s-a putut adapta la ceea ce arăta realitatea – că Nistor e singurul pe care îl vor sebeşenii.

Cât despre Romi Dragosin, regret că, de câte ori pierde o funcţie, intră în concediu medical. Putem spune că a dezvoltat boala funcţionarului şi singurul lucru care îl poate vindeca ar fi să-l aleagă lumea. În concluzie, are un singur scop: funcţii şi nu progresul Sebeşului.

La lista celor lângă care nu m-aş vedea, aş mai putea adăuga şi alţi afacerişti certaţi cu legea, dornici să ocupe fotoliul de primar, considerându-l ca o garanţie a rezolvării intereselor şi problemelor pe care le au.

Sunt sigur că opţiunea mea este reprezentativă pentru majoritatea sebeşenilor! Dorin Nistor poate şi trebuie să câştige lupta pentru oraşul nostru!

Adrian Bogdan.


Spread the love

Comentarii

Comentarii