Adi Ghimpeanu un jurnalist şantajist?

Spread the love

Cei care sunt santajati au dreptul sa depuna plangere la Judecatoria Sebes, STR. L.BLAGA, NR.47 , JUD.ALBA, Telefon: 0258/733146, Fax: 0258/730976,

Vechiul Cod penal vs Noul Cod penal. Darea în vileag a unei fapte reale/imaginare compromiţătoare era pedepsită înainte cu închisoare de la 2 ani la 7 ani, în timp ce acum pedeapsa este de 1-5 ani

Cum descoperiti un  jurnalist şantajist ?

El nu este, de fapt,  jurnalist. Jurnalistul este respectat. Şantajistul nu, nici măcar în breasla sa. Jurnalistul şantajist nu trăieşte din presă, ci din şantajul şi intimidările făcute pentru a câştiga. Lansează ştiri false şi apoi aşteaptă să fie contactat pentru a obţine finanţări. Contactează persoane publice şi oameni de afaceri şi îi intimidează, că… ştie el ceva despre ei.  Duce campanii de denigrare în presă şi apoi, după obţinerea publicităţii campaniile încetează!
Câte persoane sau societăţi îl finanţează pe acest şantajist pentru  a avea linişte? Şantajează pe toata lumea, mizând pe faptul că acestora le va fi frică să reacţioneze.

In ultimul timp sa inceput o campanie de denigrare pentru Ziarul Sebesanul si Radio Orion.

Campania este sutinuta de Adi Ghimpeanu. Cine este acest individ ?

Ei bine, mie nu-mi este frică de acest jurnalist, Adi Ghimpeanu, întrucât în viaţă, aşa cum am spus, îmi este frică doar de Dumnezeu.
Acest individ a urmărit firmele mele afirmând tot felul de minciuni despre ele. Adi Ghimpeanu, a continuat să mintă şi să inventeze ştiri cu scopul de a denigra!
Mie, însă, nu îmi este frică şi îi aştept alături de mine pe toţi cei care au fost şantajaţi de acest pseudo-jurnalist, pentru a pune capăt acestui tip reprobabil de practici.

Sebesenii sunt oameni uniti.

Noi nu acceptam ca un individ venit din alte locuri sa denigreze oamenii nascuti in Sebes si care isi dau tot interesul pentru binele orasului.

Şantajiştilor de profesie, le spun următorul lucru:
Sunt dispus să ma lupt pentru a apăra securitatea familiei, a copilului meu şi a soţiei!  Asta în calitate de părinte şi soţ. Pentru că dincolo de familie nu mai e nimic !

Cata Simion

 


Spread the love

Comentarii

Comentarii