38 de parfumuri și 22 de seturi de cuțite, confiscate de polițiștii din Sebeș

Spread the love

La data de 17 decembrie 2019, polițiștii din Sebeș i-au depistat pe doi bărbați, ambii de 45 de ani, din Sebeș, în timp ce ofereau, spre vânzare, 38 de parfumuri în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Față de bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90 Legea 84/1998, iar parfumurile au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Tot marți, 17 decembrie, polițiștii din Sebeș au confiscat 22 de seturi de cuțite care erau oferite spre vânzare, în mod ilegal, de doi cetățeni din județul Mureș.

Cei doi comercianți ambulanți au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul.

Post-ul 38 de parfumuri și 22 de seturi de cuțite, confiscate de polițiștii din Sebeș apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii