20-22 octombrie, la Sebeș are loc ediția a IV-a a Cupei “Muhlbach” la tenis de câmp

Spread the love

Între 20 și 22 octombrie 2018, la Sebes, are loc cea de-a XIV- a ediție a Cupei “Muhlbach” la tenis de câmp. Competiția de categoria a I-a este cuprinsă în calendarul competițional 2018 al Federației Române de Tenis pentru copii și junior, la categoriile de vârstă 10, 12, 14, 16, 18 ani băieți și fete. Alături de sportivii legitimați din Sebeș, vor

participa sportivi din toată țara.

Rezultatele obtinute de sportivi șipunctele acumulate contează în clasamentul general pe categorii de vârstă întocmit de Federația Română de Tenis.

Înscrierile se fac pe site-ul F.R.T., iar arbitrul desemnat întocmește tablourile de concurs, programează meciurile și consemnează rezultatele.

Primaria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural “Lucian Blaga”, vor acorda participanților diplome, cupe, medalii, obiecte sportive.

Pentru informații și întocmirea dosarului de legitimare F.R.T., doritorii au la dispoziție nr. de telefon: la 0763 615 072.

Post-ul 20-22 octombrie, la Sebeș are loc ediția a IV-a a Cupei “Muhlbach” la tenis de câmp apare prima dată în Ziarul Apulum.

Source: Stiri Sebes Ziarul Apulum


Spread the love

Comentarii

Comentarii