Un tânăr din Sebeș intră in cursa pentru Camera Deputaților: Traian Cornea

Spread the love

Candidații inscrisi în cursa internă pentru Camera Deputaților din partea PNL sunt: Corneliu Olar, Gabriel Pleșa, Sorin Bumb, Iuliana Șarlea, Dan Simedru, Claudiu Răcuci, Elena Ignat, Florin Roman, Alin Cucui, Dumitru Fulea și Traian Cornea

Tânarul din Sebes, Traian Cornea, este un nume nou si o surpriza pentru mai vechii PNL. El a scris pe o retea de socializare ca:

A venit vremea să vă prezint opțiunea mea pentru a face lucrurile bine, împreună cu voi, până la capăt pentru noi toți : m-am înscris în cursa pentru Camera Deputaților, fiindcă am increderea ca pot face astfel si mai multe din câte chiar se pot face pentru oamenii din județul Alba si din toată România!
Să vă prezint pe scurt câteva arii in care am deja proiecte și intenționez sa ma implic in calitate de viitor deputat: sanatate, educatie, piata muncii, mediul business, economic si alte câteva pe care le voi prezenta opiniei publice la momentul potrivit.
Am dovedit că sub sigla Partidului Național Liberal, m-am implicat activ alături de echipă din administrația locală Sebes, făcând ca promisiunile să devină realitate! Am nădejdea că în calitate de deputat PNL pentru zona județului Alba pot continua să contribui la realizarea multor proiecte ce pot face viata noastră a tuturor sa fie trăită la nivel european.
Alături de voi și împreună pentru noi toți, Traian Cornea!


Spread the love

Comentarii

Comentarii