Trei şoferi din Sebeş implicaţi într-un accident în lanţ, produs în Alba Iulia

Spread the love

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Ferdinand I din municipiul Alba Iulia a avut loc un accident rutier.

Ca urmare a verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că Aurel M., de 34 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce a condus o autoutilitară nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de I.M., de 44 ani, din comuna Horea, jud. Alba, intrând in coliziune cu acesta.

Ulterior, autoturismul condus de I.M. a fost proiectat în alte trei autoturisme, conduse de Maria D., de 43 ani, de Iulia C., de 40 ani, ambele din mun. Sebeş, şi în cel în condus de O.L., de 49 ani, din oraşul Ocna Mureş.

În urma accidentului, conducătoarea auto Maria D., precum şi o pasageră din autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale uşoare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 al. 2 si 3 din Codul Penal.


Spread the love

Comentarii

Comentarii