Târg de locuri de muncă pentru Belgia

Târg de locuri de muncă pentru Belgia

0

În 14 martie la Sebeș și la Sibiu va fi organizat un târg de joburi pentru Belgia. Organizatorul, Accent Jobs România, oferă locuri de muncă în domeniile auto, electro-mecanică, tâmplărie, instalații, sudură, construcții, precum și operare în fabrici de legume-fructe.

Cei care doresc să aplice pentru locuri de muncă în Belgia sunt așteptați sâmbătă, 14 Martie 2015, la Târgul Locurilor de Muncă, la Sebeș (Hotel Leul de Aur, B-dul Lucian Blaga, Nr 8, între orele 10-12) și la Sibiu (Hotel Ibis, Calea Dumbrăvii, Nr 2-4 între orele 15-17 ), în sala de conferințe.
La acest târg de locuri de muncă, Accent Jobs România recrutează pentru Belgia persoane care să aibă experiență pe partea de: șoferie, mecanică auto, electricitate, electro-mecanică, sisteme de refrigerare și HVAC, operare strunguri și freze convenționale și CNC, tâmplărie lemn /Pvc/Aluminiu, instalații, lăcătușerie, sudură Mig Mag și sudură Tig, pe partea de construcții și operare la bandă în fabrici de legume-fructe.
Aplicanții trebuie să fie cunoscători de limbă engleză sau franceză la nivel conversațional.
CV–urile pot fi trimise la adresa de email: cluj@ro.accent.jobs. De asemenea pentru informații suplimentare sunați la numerele de telefon: 0264.333335 sau 0742.829239.
Accent Jobs Românie nu percepe niciun fel de comision pentru procesarea dosarului.

Foto: www.b365.ro.