Susținem inițiativele care pot duce la stoparea poluării aerului

Spread the love

Copii care plâng pentru că bunicul sau bunica au fost răpuşi de cancer, bunici şi părinţi care se roagă la Dumnezeu pentu nepoţii şi copii lor, care de mici suferă de boli respiratorii, oameni care protestează în stradă pentru sănătatea lor. Asta e concluzia la care am ajuns după ce zeci de mailuri au sosit pe adresa redacției Ziarului Sebeșanul. 

Mai mulţi locuitori ai Sebeşului şi-au exprimat nemulțumirile, dar şi dorinţa de a participa la mitingul de dumincă chiar dacă va ninge sau chiar dacă vor fi grade cu minus, ei au mai precizat că nu au ieşit până acum la minting, pentru că nu au fost informaţi despre consecinţele grave pe care le poate avea calitatea aerului asupra adulţilor, dar mai ales asupra copiilor, tot alături de protestatari se vor alătura cetăţeni din Alba Iulia dar şi din comunele din jurul Sebeşului .
Ziarul Sebeșanul, împreună cu Asociaţia Împreună Pentru Oraşul Tău (AIPOT) va suţine orice proiect sau inițativă care poate stopa efectele poluării aerului şi orice activitate care poate îmbunătăţi sănătatea oamenilor.
Aşteptăm în continuare e-mailurile dumneavoastră la adresa redactie@sebesanul.ro.

DSCN9964-500x375

Sebesanul.ro


Spread the love

Comentarii

Comentarii