Stimate cadre didactice, Stimaţi părinţi, Dragi elevi,

Spread the love

Stimate cadre didactice,
Stimaţi părinţi,
Dragi elevi,

Îmi revine onoarea şi plăcerea de a vă transmite mesajul meu de susţinere şi de a vă asigura că Primăria Municipiului Sebeş este partenerul dumneavoastră necondiţionat la acest nou început de drum, în universul şcolii. Sprijinirea instituţiilor de învăţământ, care au o frumoasă tradiţie în burgul sebeşan, este pentru mine o misiune de credinţă.
Primăria Municipiului Sebeș a obținut, pentru școlile din oraș, mai multe finanțări nerambursabile, atât din fonduri guvernamentale, cât și din fonduri europene. Acestea sunt destinate proiectelor de modernizare a școlii și a grădiniței din Răhău, de amenajare a unei creșe și grădinițe în cartierul Valea Frumoasei, precum și pentru proiectul ”Parteneriat pentru acces egal la educație”, prin care vor fi finanțate programele de tip școală după școală, dotarea cu table magnetice, cu tablete, videoproiectoare și cu rechizite, atât la Liceul Tehnologic, cât și la Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu”. Sumele atrase în beneficiul instituțiilor de învățământ din Sebeș, în beneficiul copiilor noștri, depășesc valoarea de 1.700.000 Euro. Așadar, clopoțelul vine cu vești bune!

Vom continua și programul de acordare a burselor școlare, pentru a premia rezultatele meritorii obținute la concursuri şi olimpiade.

Dragi elevi,

Fie că păşiţi în clasa pregătitoare, fie că sunteţi deja familiarizaţi cu şcoala aș vrea, la fel ca și anul trecut, să strecor un gând bun în ghiozdanul vostru: prin studiu, prin eforturile voastre veţi progresa în viaţă şi veţi avea parte de împliniri, răsplătind astfel munca profesorilor şi încrederea părinţilor care vă însoţesc pe acest drum.

Vă urez mult succes tuturor!

Dorin Nistor,
Primarul Municipiului Sebeş


Spread the love

Comentarii

Comentarii