Scrisoarea unui Sebeșan: Anul acesta, fiecare sebeșan care traiește în Sebeș, va plăti aproximativ 100 de lei, pentru un patinuar și luminițe din impozitele și taxele locale.

Spread the love

Municipiul Sebeș cheltuiește pe un patinuar atificial, de 3 ori mai mult ca Municipul Alba Iulia.
33 de mii de euro pentru un patinuar artificial si 200 de mii de euro pentru luminițe și decorațiuni.
Nu e rau să avem un patinuar, dar domnilor consilieri locali , mulți dintre Sebeșeni ar fi multumiți să patineze de câteva ori pe an, dar să o facă pe Lacul Municipiului. Aici ne-am invățat să patinăm majoritatea, aici am câstigat concursuri pe patine și tot aici ne întâlneam cu prietenii pe gheața.
De ce trebuie să ne lepădăm de locațiile frumoase pe care le avem în Sebeș?
Probabil cu 33.000 de euro se putea amenaja lacul, iar atunci când temperaturile ar fi fost foarte scăzute ne bucuram cu toții de patinuarul natural al Sebeșului.
Cât va fi taxa de intrare in patinuar pentru un cetățean?
La un simplu calcul, dacă un Sebeșan va plăti 10 lei pentru 30 de minute și presupunem o medie de 200 de clienți/ zi, atunci firma care închiriază patinuarul va mai primi 50 de mii de euro pe 3 luni.
Dragi sebeșeni, anul acesta este posibil să plătim pe un patinuar, aproximativ 80 de mii de euro.
WWAAAUUU 3.600.000 de lei în bani vechi 3.600.000.000 (trei miliarde sase sute milioane lei vechi )
Felicitări primăriei și consiliului local, anul acesta exista posibilitatea ca fiecare sebeșan care trăiește în Sebeș sa plateasca aproximativ 100 de lei pentru un patinuar și luminițe din impozitele și taxele locale.

Andrei


Spread the love

Comentarii

Comentarii