„Şcoala altfel” la Gîrbova

Spread the love

Elevii de la Școala generală din Gîrbova au avut parte de activități extrem de interesante în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”.

Luni, în prima zi, cu ocazia Zilei păsărilor, care se sărbătoreşte pe data de 1 aprilie, elevii au confecţionat colivii pentru păsări, pe care le vor monta în pădure în cadrul unei drumeţii. Intitulat Parada Păsărilor, proiectul a fost coordonat de profesoara Liana Cioca.
Elevii Şcolii Gimnaziale Gîrbova au participat în ziua de marţi la festivalul Ecomoda, organizat la Şcoala Gimnazială Câlnic, unde au prezentat rochii din materiale reciclabile. Activităţile s-au încheiat cu vizitarea Cetăţii Câlnic.
A treia zi a „săptămânii altfel” a fost marcată printr-o acţiune de ecologizare în Gîrbova, acţiune realizată de elevi cu sprijinul primăriei din comună.
În ultima zi, joi, cei mici au învăţat tehnici de prim ajutor. La solicitarea directorului şcolii, Cioca Liana, reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Alba au prezentat elevilor aspecte din activitatea Crucii Roşii, precum şi tehnici de acordare a primului ajutor medical în caz de nevoie.


Spread the love

Comentarii

Comentarii