Scandal în Blaj

Spread the love

Foto. Antena 3La data de 02.04.2013, orele 12.20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Eroilor, din municipiul Blaj s-a produs un scandal.

La faţa locului s-au deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj care a intervenit pentru aplanarea conflictului şi care a constatat că acesta s-a produs între L.M.I., de 26 de ani, din Bucerdea Grânoasă, (recent eliberat din Penitenciarul Aiud unde a executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi ultraj contra bunelor moravuri) şi  fosta sa concubină, o femeie de 25 de ani din Blaj.

În timpul conflictului dintre cei doi bărbatul a şi agresat-o pe femeie, aplicând-i mai multe lovituri care nu i-au provocat leziuni ce să necesite internarea.

Faţă de L.M.I., poliţişti au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 03.04.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru promovarea în fața instanței a propunerii de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.


Spread the love

Comentarii

Comentarii